1. Geregistreerd

    Klein online platform over specerijen, kruiden, lifestyle, spiritualiteit

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp23qyd85b Soort overname: MBI-traject, Gedeeltelijk, Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De onderneming heeft bij voorkeur een b-c of b-b doelgroep. Het aanbod van het platform/provider bestaat uit breed aanbod van diensten. Toelichting: specerijen, kruiden, lifestyle, spiritualitet Qua levensfase is er interesse in fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon, fase 0) het platform is nog in ontwikkeling of fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van productontwikkeling, nieuwe verdienmodellen of meer klanten . De onderneming is vooral actief in europa of zuid amerika. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. gezondheid.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Online applicatie (ASP diensten, App)

Details

Klein online platform over specerijen, kruiden, lifestyle, spiritualiteit

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

1 medewerker, Alleen flexibel personeel

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een verzorgingsbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio noord-holland. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 58 jaar oud.

Maximale overnamesom 25.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 50.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. De familiaire sfeer
  3. Het zakelijk netwerk