1. Geregistreerd

    Klein productiebedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding van technische groothandel

    Regio: Vanuit bergen op zoom / 1 uur reistijd. /een straal van 50km km
  2. KP1096 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Verpakkings-, papier- en karton industrie

Details

Klein productiebedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding van technische groothandel

Stabiel

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een technische handelsonderneming. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer