1. Geregistreerd

    Kleine dropshipment webwinkel te koop gevraagd (minimaal 500 bezoekers per maand)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1487 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De webshop is gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing en persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies of maatwerk leveringen.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Kleine dropshipment webwinkel te koop gevraagd (minimaal 500 bezoekers per maand)

Slechtlopend

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bouw. Het bedrijf is actief in de regio gelderland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk