1. Geregistreerd

    Kleine handelsonderneming te koop gevraagd actief in EU met te ontwikkelen webshop

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP3290 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux of europa. De onderneming is specifiek actief in italie.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Kleine handelsonderneming te koop gevraagd actief in EU met te ontwikkelen webshop

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een autogarage en dealerbedrijven gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in automotive, mba, strategie, leiderschap, verkoop.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank