1. Geregistreerd

    Kleine handelsonderneming te koop gevraagd actief in Europa

    Regio: Vanuit deventer / 1 uur reistijd. /een straal van 50 km
  2. KP1536 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Kleine handelsonderneming te koop gevraagd actief in Europa

Slechtlopend
Stabiel

1 medewerker

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een tabak- en gemakszaak. Het bedrijf is actief in de regio deventer. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 25.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer