1. Geregistreerd

    Kleine handelsonderneming te koop gevraagd liefst met eigen productie

    Regio: regio haarlem/alkmaar of verplaatsbaar.
  2. KP8246 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is zeer wenselijk. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Kleine handelsonderneming te koop gevraagd liefst met eigen productie

Slechtlopend

5-10 medewerkers

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Het bedrijf is actief in de regio noord holland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat heeft een vastgoed / sportschool / galerie / cafetaria`s gehad.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank