1. Geregistreerd

    Kleine handelsonderneming te koop gevraagd met eigen merk, adviesgevoelig en online kansen

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP19609 Soort overname: Geheel
Meer informatie aanvragen

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Kleine handelsonderneming te koop gevraagd met eigen merk, adviesgevoelig en online kansen

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. De kandidaat heeft een handelsbedrijf gehad. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in groot netwerk beschikbaar in alle disciplines.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer