1. Geregistreerd

    Kleine handelsonderneming te koop gevraagd nabij Almelo

    Regio: Vanuit almelo / 0,5 uur reistijd.
  2. KP3411 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Kleine handelsonderneming te koop gevraagd nabij Almelo

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een automotive. Het bedrijf is actief in de regio overijssel . Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 41 jaar oud.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank