1. Geregistreerd

    Kleine internationale webwinkel te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP1244 Soort overname: Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van sociale media, free publicity, partnernetwerk uitbreiding en persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 10.000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft gewerkt/werkt op een online marketing bureau. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 25 euro. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, europa, oost europa, vs, zuid amerika, afrika, midden-oosten , azië of australië.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Kleine internationale webwinkel te koop gevraagd

Stabiel

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. De kandidaat is 28 jaar oud.

Maximale overnamesom 50.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank