1. Geregistreerd

    Kleine, te optimaliseren webwinkel te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP19010 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Meer informatie aanvragen

Wensen

De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites en sociale media. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft gewerkt/werkt op een online marketing bureau.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Kleine, te optimaliseren webwinkel te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat zoekt voor een cliënt. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor deze kandidaat is een online marketeer (werkzaam bij online marketingbureau) die het gehele online platform naar een hoger level kan tillen .

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk