1. Geregistreerd

    Kleine webwinkel met dropshipment te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1136 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, linkpartners, sociale media, free publicity, offline adverteren, partnernetwerk uitbreiding en persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Kleine webwinkel met dropshipment te koop gevraagd

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. De kandidaat is 40 jaar oud.

Maximale overnamesom 50.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 25.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk