1. Geregistreerd

    Kleine webwinkel te koop gevraagd actief in NL met SEO, SEA en Social kansen

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP2059 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet of fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, emailmarketing en sociale media. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 10euro. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Kleine webwinkel te koop gevraagd actief in NL met SEO, SEA en Social kansen

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een grafischbedrijf en een webshop. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer