1. Geregistreerd

  Kleine webwinkel te koop gevraagd (bijv. voorkeur telecom gericht)

  Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
 2. KPkp20wrg85z Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van sociale media en free publicity. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt < 10 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. bijv. accessoire voor de smartphones en tablets.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken, draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Kleine webwinkel te koop gevraagd (bijv. voorkeur telecom gericht)

Stabiel
Slechtlopend
Net gestart
Aantoonbaar groeiend

2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, 1 medewerker, Alleen flexibel personeel, Geen medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een telecom. Het bedrijf is actief in de regio zuid-holland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 21 jaar oud.

Maximale overnamesom 25.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. De familiaire sfeer
 2. Het zakelijk netwerk
 3. Crowdfunding
 4. De familiaire sfeer
 5. Het zakelijk netwerk
 6. Crowdfunding