1. Geregistreerd

    Kleinschalig productiebedrijf te koop gevraagd (kunststof, metaal, voeding, verpakking en machines)

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP1252 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming is vooral actief in nederland. De onderneming is specifiek actief in nederland spanje.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Kleinschalig productiebedrijf te koop gevraagd (kunststof, metaal, voeding, verpakking en machines)

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een handelsfirma. Het bedrijf is actief in de regio noord-brabant. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer