1. Geregistreerd

    Kleinschalig productiebedrijf te koop gevraagd (kunststof, verpakking, machines)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP19498 Soort overname: Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux of europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. kennis van de productiemethodieken en ontwikkelingen in de markt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Kleinschalig productiebedrijf te koop gevraagd (kunststof, verpakking, machines)

Slechtlopend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een dienstverlenend en industrieel bedrijf. Het bedrijf is actief in de regio twente. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk