1. Geregistreerd

    Kleinschalig productiebedrijf te koop gevraagd met foam of composiet productie

    Regio: friesland, noord holland, zuid holland, noord brabant of limburg.
  2. KP17294 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Toelichting: bedrijf dat foam of composiet producten maakt als vervanging van hout of metaal Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en engineering . Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, europa of azië. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Kleinschalig productiebedrijf te koop gevraagd met foam of composiet productie

Stabiel
Net gestart

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een ict bedrijf dat interactieve applicaties (informatie zuilen) ontwikkelde en exporteerde gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, it en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in educatieve branche / duurzame energie / ict toepassingen | productontwikkeling en (digitale) marketing & sales 2.0.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 75.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel