1. Geregistreerd

    Kleinschalige handelsonderneming te koop gevraagd met advies en implementatie activiteiten

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp23zdc89b Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is zeer wenselijk. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het is een b-b bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Kleinschalige handelsonderneming te koop gevraagd met advies en implementatie activiteiten

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een adviesbureau voor internationaal ondernemen gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van algemeen management en commercie. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in business development . De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Het zakelijk netwerk
  4. Een bank