1. Geregistreerd

    Kleinschalige levensmiddelen groothandel te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp21qpc07h Soort overname: MBI-traject, Gedeeltelijk, Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan fmcg. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in nederland. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers .

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in levensmiddelen

Details

Kleinschalige levensmiddelen groothandel te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

Alleen flexibel personeel

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een groothandel in etiketten gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, finance en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in techniek, industrie, automatisering. De kandidaat is 52 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank