1. Geregistreerd

    Koeriersbedrijf te koop gevraagd in Zuid-Holland

    Regio: Vanuit riddekerk /een straal van 70 km
  2. KP19565 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van koeriersdiensten. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De vracht mag hoogwaardig , gekoeld of bulk zijn. Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten, contracten en wagenpark van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Koeriersbedrijf te koop gevraagd in Zuid-Holland

Stabiel

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een onderhoud en montage bedrijf in offshore . Het bedrijf is actief in de regio zuid-holland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 30 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel
  3. Investerings/participatie maatschappij
  4. Crowdfunding