1. Geregistreerd

    Kraanfabriek te koop gevraagd of om in te investeren

    Regio: rotterdam of den haag.
  2. KP4487 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan olie en gas industire. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Toelichting: hijskranen en dergelijke Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers . De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. test en keuring, assemblage.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Kraanfabriek te koop gevraagd of om in te investeren

Slechtlopend

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Toelichting: wij zijn geïnteresseerd om te investeren in een kraanfabriek of soort gelijke fabriek levert aan olie of gas segment De kandidaat is 72 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 25.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk