1. Geregistreerd

    Kunststof verwerkend bedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21bsf29m Soort overname: Gedeeltelijk, Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten, de medewerkers en de contracten van het bedrijf. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Kunststof verwerkend bedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

Heeft veel potentie
Aantoonbaar groeiend
Stabiel
Slechtlopend

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een kunststof verwerkend bedrijf. Het bedrijf is actief in de regio noord-brabant. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 27 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank