1. Geregistreerd

    Kunststof verwerkend productiebedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp22vhb40f Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering en advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, het machinepark en de contracten van het bedrijf. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Kunststof verwerkend productiebedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf in plastic performance additieven. Het bedrijf is actief in de regio zuid nederland en belgië. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 56 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 2.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel
  2. Investerings/participatie maatschappij
  3. Het zakelijk netwerk
  4. Venture capital