1. Geregistreerd

    Lasbedrijf te koop gevraagd door een investeerder

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp20xhg14y Soort overname: Gedeeltelijk, MBI-traject, Geheel, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Voorbeelden van producten waar interesse voor is, zijn lasbedrijf. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maatin grote batch productie worden geproduceerd.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Lasbedrijf te koop gevraagd door een investeerder

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie
Net gestart

5-10 medewerkers, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven of snelgroeiende bedrijven of met veel potentie. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in artificiële intelligentie (it software development), financiële dienstverlening (verzekeringen internationaal), metaalbewerkingsbedrijf, scheepvaart en agricultuur og. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 4.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. De familiaire sfeer