1. Geregistreerd

  Levensmiddelen groothandel te koop gevraagd (food, drank, non food)

  Regio: Geheel Nederland
 2. KPkp21kxc98m Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan bij voorkeur consumentenproducten (food, drank, non food) . Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn drank, verpakte food producten, keukenapparatuur. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: zowel groothandel, out of home als retail. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. De onderneming is specifiek actief in nederland. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche, mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. brede ervaring als ondernemer (e-commerce, fmcg, internationaal, retail, horeca).

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in levensmiddelen

Details

Levensmiddelen groothandel te koop gevraagd (food, drank, non food)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie
Slechtlopend
Net gestart

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een e-commerce gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, algemeen management en productontwikkeling. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in fmcg, drankindustrie, international business development, multi channel sales. De kandidaat is 56 jaar oud.

Maximale overnamesom 4.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. Het zakelijk netwerk
 2. Een informal investor/business angel
 3. Investerings/participatie maatschappij
 4. Een bank
 5. Het zakelijk netwerk
 6. Een bank
 7. Een informal investor/business angel
 8. Investerings/participatie maatschappij