1. Geregistreerd

    Levensmiddelengroothandel te koop gevraagd (zoetwaren, banket, vruchtensap, frisdrank)

    Regio: gelderland, utrecht, overijssel, flevoland, zuid holland of noord holland.
  2. KPkp19wgj04h Soort overname: MBI-traject, Gedeeltelijk, Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan voeding en drank. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn zoetwaren, banket, vruchtensap, frisdrank. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie en advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Toelichting: specifiek doelgroep geen massa. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. Het is een b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. kennis, netwerk en ondernemerschap.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in levensmiddelen

Details

Levensmiddelengroothandel te koop gevraagd (zoetwaren, banket, vruchtensap, frisdrank)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart
Slechtlopend
Heeft veel potentie

Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers, Geen medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een internationale handelsonderneming en consultancybureau gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in internationationale retailers/distributie, sales/marketing/strategy fmcg en drank specifiek. De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Het zakelijk netwerk