1. Geregistreerd

    Locatie voor onbemande tankstations of wasstraat te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp19rhb72x Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

De locatie is geschikt voor onbemande tankstations of wasstraat . Het vastgoed kan worden gekocht en kan worden gehuurd. De oppervlakte is minimaal 50m2. Het vastgoed object mag verhuurd zijn aan derden. Het pand is te verbouwen, sleutelklaar of te ontwikkelen. Deze overnamekandidaat heeft de rol als investeerder en gebruiker. De overnamekandidaat vindt voor dit pand een sale & leaseback bespreekbaar.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Ik ben opzoek naar een onbemande onderneming..bij voorkeur een onbemande wasstraat of tankstation op een mooie locatie

Branche: Vastgoed

Soort bedrijf: Overig vastgoed

Details

Locatie voor onbemande tankstations of wasstraat te koop gevraagd

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, 1 medewerker

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in e-commerce bedrijf en een klusbedrijf . De kandidaat is 34 jaar oud.

Maximale overnamesom 150.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer