1. Geregistreerd

    Maakbedrijf te koop gevraagd (metaal, machine, hout of scheepsbouw)

    Regio: Vanuit oud-beijerland /een straal van 30 km
  2. KP17253 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Meer informatie aanvragen

Wensen

Een eigen merk heeft wel de voorkeur. De onderneming is vooral actief in nederland. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en engineering .

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Maakbedrijf te koop gevraagd (metaal, machine, hout of scheepsbouw)

Stabiel
Net gestart

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, operations, it en algemeen management. De kandidaat heeft een technisch bedrijf met onderscheidend product in groeiende of stabiele markt gehad. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in goede kennis van business strategie en product management. uitgebreide management ervaring in diverse functies. ervaring in technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw. .

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel
  4. Investerings/participatie maatschappij