1. Geregistreerd

    Machinebouwfabriek te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp20vlj66x Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf of kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten, de contracten en de medewerkers van het bedrijf. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven, bedrijven in een specifieke branche en mkb-ers .

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft volledig aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Machinefabrieken en machinebouw

Details

Machinebouwfabriek te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een machinebouwbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio europa. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 45 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank