1. Geregistreerd

    Machinefabriek of metaalverwerkend bedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: noord nederland.
  2. KP19599 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Meer informatie aanvragen

Wensen

De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers en mkb-ers . Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten en het machinepark van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Machinefabriek of metaalverwerkend bedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een metaalbedrijf. actief in friesland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank