1. Geregistreerd

    MBI kandidaat zoekt een grotere groothandel

    Regio: utrecht, zuid holland, noord holland, noord brabant of gelderland.
  2. KPkp21rgg80w Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: .. De onderneming is vooral actief in nederland. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , zzp-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. ..

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

MBI kandidaat zoekt een grotere groothandel

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. Maar heeft 10 jaar ervaring in de branche. De kandidaat is 33 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. De familiaire sfeer
  3. De familiaire sfeer
  4. Een bank