1. Geregistreerd

    MBI kandidaat zoekt handelsonderneming in machines, equipment en trucks

    Regio: noord holland, zuid holland, utrecht, noord brabant of limburg.
  2. KP19602 Soort overname: MBI-traject
Meer informatie aanvragen

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan machines, equipment, trucks. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Een webshop is niet relevant. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, europa, oost europa, vs, zuid amerika, afrika, midden-oosten of australië.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

MBI kandidaat zoekt handelsonderneming in machines, equipment en trucks

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

5-10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een import-export bedrijf. actief in internationaal. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank