1. Geregistreerd

    MBI kandidaat zoekt machinefabriek (of onderdelenproductie) om in te stappen

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP15920 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan niche markt. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn onderdelen, machines. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa. De onderneming is specifiek actief in benelux. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

MBI kandidaat zoekt machinefabriek (of onderdelenproductie) om in te stappen

Stabiel

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een inkoopadviesbureau gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank