1. Geregistreerd

    Mechatronisch of proces industrie gericht productiebedrijf te koop gevraagd

    Regio: drenthe, overijssel of gelderland.
  2. KPkp23gfj86h Soort overname: Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Toelichting: mechatronics of proces industrie tecnisch Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers van het bedrijf. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers .

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Mechatronisch of proces industrie gericht productiebedrijf te koop gevraagd

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

>10 medewerkers, 5-10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een consultancybureau gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van operations en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in aerospace/ defense . De kandidaat is 57 jaar oud.

Maximale overnamesom 200.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel