1. Geregistreerd

    Metaalbedrijf in Verspaning en of plaatwerk te koop gevraagd met veel engineering

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp23pbh74f Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Toelichting: verspaning en of plaatwerk Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en het machinepark van het bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Metaalbedrijf in Verspaning en of plaatwerk te koop gevraagd met veel engineering

Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een toeleveringsbedrijf voor de industrie gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in commerciële strategie . De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom 750.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank
  4. Investerings/participatie maatschappij