1. Geregistreerd

    Metaalbedrijf te koop gevraagd (plaatindustrie RVS, laswerk, fijnemechanica.)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp19flm85m Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: plaatindustrie rvs, laswerk etc. fijnemechanica. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering , implementatie en advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , het machinepark, de klanten en de contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft volledig aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Hangt af van de grootte bedrijfsstructuur wensen etc.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Metaalbedrijf te koop gevraagd (plaatindustrie RVS, laswerk, fijnemechanica.)

Heeft veel potentie
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een fabrikant van medische hulpmiddelen. Het bedrijf is actief noord brabant. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken of kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 40 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk