1. Geregistreerd

    Metaalbewerkingsbedrijf te koop gevraagd in Gelderland of Overijssel met veel laswerk

    Regio: Vanuit hengelo ov /een straal van 35 km
  2. KPkp21kjk01k Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: laswerk aan constructie en zelf ontwikkelen produceren en maken voor klant ( ten ) of bedrijven Het is noodzakelijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de contracten en het machinepark van het bedrijf. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven, zzp-ers en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Metaalbewerkingsbedrijf te koop gevraagd in Gelderland of Overijssel met veel laswerk

Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers, Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. Maar heeft 37 jaar ervaring in de branche. De kandidaat heeft ervaring als lasser . De kandidaat is 53 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel