1. Geregistreerd

    Metaalbewerkingsbedrijf te koop gevraagd met veel engineering

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp23jbf61t Soort overname: MBI-traject, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Toelichting: metaal, machinebouw Voorbeelden van producten waar interesse voor is, zijn metaal, machinebouw. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering , implementatie en advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf. Het is een b-b of b-c bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Metaalbewerkingsbedrijf te koop gevraagd met veel engineering

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Slechtlopend
Net gestart

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een technisch ontwerpbureau. Het bedrijf is actief in de regio midden nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 30 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk