1. Geregistreerd

    Meubelfabriek of houtverwerkende bedrijf te koop gevraagd tot 10 personeelsleden

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP19004 Soort overname: MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Meubelfabriek of houtverwerkende bedrijf te koop gevraagd tot 10 personeelsleden

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in start ups, snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel
  4. Investerings/participatie maatschappij
  5. Crowdfunding