1. Geregistreerd

    Meubelfabriek of interieurbouwbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21zjf51v Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: interieurbouw Voorbeelden van producten waar interesse voor is, zijn meubels. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering , implementatie, advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Meubelfabriek of interieurbouwbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie
Slechtlopend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een interieurbouwbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio gelderland . Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken of kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 41 jaar oud.

Maximale overnamesom 10.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Investerings/participatie maatschappij
  3. Een bank
  4. Een informal investor/business angel
  5. Investerings/participatie maatschappij