1. Geregistreerd

    Microsoft gerelateerd netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18kxf81b Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang wordt een hostingbedrijf gezocht met 100 klanten. Het netwerkbeheer bedrijf levert diensten rondom software implementatie. Het ICT bedrijf heeft ongeveer 100 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn office365 , windows of overig. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten, medewerkers en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Netwerkbeheerbedrijf

Details

Microsoft gerelateerd netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

Heeft veel potentie
Slechtlopend

5-10 medewerkers

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een telecom beveiliging en ict. Het bedrijf is actief in de regio flevoland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 48 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een bank
  4. Het zakelijk netwerk