1. Geregistreerd

    Nationale handelsonderneming te koop gevraagd evt met eigen producten

    Regio: Vanuit vleuten /een straal van 75 km
  2. KP3465 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies of implementatie/installatie.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Nationale handelsonderneming te koop gevraagd evt met eigen producten

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. De kandidaat heeft ervaring als manager in klantgerichte bedrijven en p&l verantwoordelijk geweest. De kandidaat is 46 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank