1. Geregistreerd

    .Net softwarebedrijf te koop gevraagd geschikt voor SaaS

    Regio: Vanuit rotterdam /een straal van 80 km
  2. KPkp18tkm75b Soort overname: Gedeeltelijk, Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van specfieke software Toelichting: software welke geschikt is om naar saas te brengen. . Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk buiten nl. Het aantal klanten is ongeveer 100. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn .net. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten periodieke contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Softwarebedrijf

Details

.Net softwarebedrijf te koop gevraagd geschikt voor SaaS

Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een internationaal ict bedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, algemeen management, finance en operations. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in internationaal, engineering & process industrie. De kandidaat is 56 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 4.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk