1. Geregistreerd

    Netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd (Microsoft, cloud) met grote klanten

    Regio: Vanuit eindhoven /een straal van 100 km
  2. KP4601 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het netwerkbeheer bedrijf levert diensten rondom hardware , software implementatie en cloud-oplossingen. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn windows of overig. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Netwerkbeheerbedrijf

Details

Netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd (Microsoft, cloud) met grote klanten

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een ict. Het bedrijf is actief in de regio brabant. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank