1. Geregistreerd

    Netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd voor een ICT bedrijf in Overijssel

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp19zjc46m Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het ICT-bedrijf biedt advies op het gebied van software implementatie of hardware. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn cloudcomputing. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg, draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Advies en dienstverlening ICT bedrijf

Details

Netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd voor een ICT bedrijf  in Overijssel

Stabiel
Heeft veel potentie
Aantoonbaar groeiend
Net gestart
Slechtlopend

2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een ict totaaloplossingen en cloud-diensten. Het bedrijf is actief overijssel. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen, een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken of kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 45 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Het zakelijk netwerk