1. Geregistreerd

    Online applicaties te koop gevraagd met plug and play website of cms

    Regio: Vanuit tilburg / 1 uur reistijd.
  2. KP17549 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het aanbod van het platform/provider bestaat uit kant en klare websites/pagina voor specifieke doelgroep. Qua levensfase is er interesse in fase 1) het platform is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. Het platform heeft bij een b-b of b-c. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De onderneming is vooral actief in europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies of implementatie/installatie.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Online applicatie (ASP diensten, App)

Details

Online applicaties te koop gevraagd met plug and play website of cms

Slechtlopend
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

5-10 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een consultancy en sales & marketingbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk