1. Geregistreerd

    Online handelsonderneming te koop gevraagd met eigen merk

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp23qqb70t Soort overname: MBI-traject, Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming of kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in benelux. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Online handelsonderneming te koop gevraagd met eigen merk

Stabiel
Slechtlopend

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel in schoenen. Het bedrijf is actief in de regio benelux. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 55 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank
  3. De familiaire sfeer
  4. Een bank