1. Geregistreerd

    Particuliere verzekeringsportefeuilles te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP12615 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor niet gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 25.000 euro. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Particuliere verzekeringsportefeuilles te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een uitzendbureaus en hypotheken verzekering kantoren. Het bedrijf is actief in de regio midden/zuidwest nederland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 51 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank