1. Geregistreerd

  Pharma groothandel te koop gevraagd ter uitbreiding

  Regio: heel europa.
 2. KPkp20fkh77j Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan pharma. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn pharma. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in europa. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. 0.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in levensmiddelen

Details

Pharma groothandel te koop gevraagd ter uitbreiding

Stabiel

Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een pharmabedrijf. Het bedrijf is actief in de regio belgie. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 44 jaar oud.

Maximale overnamesom meer dan 10.000.000 euro Eigen middelen voor overname Meer dan 10.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. Het zakelijk netwerk
 2. Een bank
 3. Een informal investor/business angel
 4. Venture capital
 5. Investerings/participatie maatschappij
 6. Het zakelijk netwerk
 7. Een informal investor/business angel
 8. Investerings/participatie maatschappij