1. Geregistreerd

    Productie bedrijf te koop gevraagd bij voorkeur met eigen product

    Regio: flevoland, noord holland, zuid holland, utrecht, gelderland of noord brabant.
  2. KP1820 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn bij voorkeur een eigen product. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en bedrijven in een specifieke branche.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Productie bedrijf te koop gevraagd bij voorkeur met eigen product

Slechtlopend
Stabiel

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf dat metaalwaren levert. Het bedrijf is actief in de regio utrecht. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank