1. Geregistreerd

    Productiebedrijf te koop gevraagd 60 km vanaf Amsterdam

    Regio: Vanuit amsterdam /een straal van 60 km
  2. KP4581 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kleding en textiel industrie

Details

Productiebedrijf te koop gevraagd 60 km vanaf Amsterdam

Slechtlopend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling en algemeen management. De kandidaat is 46 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank